Publireportatge Redacció. Adriana Delgado. Fotos. Jordi Cabanas. 04/04/14
Mafesa

L’empresa osonenca, líder del sector a Catalunya, posa a disposició dels seus clients serveis integrals i maquinària de primeres marques

Vicreu, l’empresa líder del sector de la jardineria a Catalunya, ofereix nombrosos serveis propers i integrals als seus clients. El tracte personalitzat que dóna Vicreu, amb més de 60 anys d’història, és el seu principal valor afegit i diferencial, i amb qualitat i competitivitat es manté com la marca capdavantera del país.

Acabats d’entrar a la primavera, pren especial importància en aquest punt del calendari l’assessorament. Vicreu ofereix un gran ventall de cursos de formació gratuïts per ensenyar als seus clients a tenir cura del seu hort, fer un bon manteniment del seu jardí o dissenyar de la millor manera el seu balcó o terrassa, entre d’altres. Una altra possibilitat d’aprendre o resoldre dubtes sobre jardineria a Vicreu és el consultori on-line, on es poden enviar preguntes, que seran respostes en un màxim de 24 hores per algun dels tres especialistes en matèries tècniques, comercials i mecàniques. L’assessorament personalitzat i especialitzat és una aposta ferma de la casa, consolidada amb l’oferiment d’aquests serveis que completen d’altres més habituals, com l’assistència i la reparació de la maquinària.

Els clients de Vicreu també tenen l’oportunitat de fer un pla de manteniment del seu jardí. Professionals de l’empresa es desplacen fins a casa seva, en fan un estudi i entreguen una guia-calendari que inclou el com, el quan i el perquè han de cuidar el terreny i amb quines eines, segons les necessitats i disponibilitat. A més, Vicreu lloga maquinària per a feines puntuals, donant la possibilitat als clients de tenir el seu jardí en condicions sense haver de fer una despesa innecessària. En la mateixa línia de facilitar l’accés als millors productes, també ven maquinària d’ocasió.

Pel que fa a les novetats, com a especialista en venda i reparació de les principals marques de jardineria, agrícola i forestal, cal destacar la maquinària de bateria STHIL, en coherència amb l’aposta per les energies renovables, el respecte pel medi ambient i l’estalvi energètic. Vicreu també disposa del robot tallagespa Automower de Husqvarna, un producte nou i que facilita la vida de l’usuari, i dels tractors tallagespa Gir Zero, que tallen la gespa d’una forma divertida i eficient alhora.• eix professional

Un dels cursos de formació gratuïts impartits per Vicreu. / Maquinària de bateria STIHL, una novetat en primeres marques. / Robots tallagespa, són nous i faciliten la vida a l’usuari.

Més informació a www.vicreu.net