PublireportatgeRedacció. Fotografia: Serra i Martí27/03/2017


eix professional 

Els premis PronosPorc donen a conèixer el millor analista del sector a Espanya en les categories de Porc d’Engreix i Garrí. Aquests premis són el colofó a les Juntes de preus setmanals, formades per les empreses més representatives d’aquest àmbit, tant pel seu volum com pel seu pes dins el mercat nacional i internacional.

Josep Serra, de Bestiar Serra Martí, juntament amb Juan Pedro Florido, de El Pozo Alimentación, es varen proclamar guanyadors de la vuitena edició dels premis PronosPorc, guardó que lliura i organitza Mercolleida, mercat de referència del sector porcí espanyol i europeu. Els Premis PronosPorc donen a conèixer el millor analista del sector a Espanya en les categories de Porc d’Engreix i Garrí. Josep Serra, de Bestiar Serra Martí, va obtenir també el premi Lechón de Oro 2016.


Per tal de calibrar la importància de Mercolleida, cal tenir en compte que la seva cotització s’utilitza com a preu de referència per a més del 90% de les operacions realitzades de porcí a Espanya i és, per tant, la referència europea del preu espanyol. Àngel Ros, com a president de Mercolleida, va destacar la importància d’aquests guardons com a reconeixement de l’encert a l’hora de fer prediccions sobre l’evolució dels mercats. Per altra banda Carlos Cabanas, director General del Ministeri d’Agricultura, va subratllar la fortalesa del sector i de les seves exportacions gràcies a empreses punteres. El Secretari General d’Agricultura va destacar la capacitat de diàleg que desenvolupen els operadors de Mercolleida, i la capacitat del sector a sobreposar-se a les dificultats.


Bestiar Serra Martí com a referent del sector porcí

Bestiar Serra Martí representa plenament els valors de les empreses punteres del sector. Josep Serra i Pagespetit, com a fundador i gerent de l’empresa Bestiar Serra Martí, SL., fundada l’any 1980, és el resultat de la unió de dues famílies de tradició porcina (Família Serra i Família Martí). Com moltes empreses familiars va començar amb una petita activitat de compra de proximitat de bestiar porcí i de transport amb una flota de vehicles pròpia. El model de negoci de Bestiar Serra Martí està basat en els valors com el compromís, la seriositat, la constància i la credibilitat. El manteniment d’aquests valors i el reconeixement dels seus clients, des de granges familiars fins a companyies integradores, han convertit l’empresa en un referent per la intermediació. Bestiar Serra Martí serveix el tipus de porc, volums i genètica que demanen els escorxadors. Aquesta relació de coneixement mutu i de confiança amb els clients i els proveïdors ha portat l’empresa a consolidar-se com una empresa referent, tant nacional com internacional –comunitària o extracomunitària-, en la compra i venda de bestiar porcí. Els guardons PronosPorc 2016 són un reconeixement a la bona feina i a la seva trajectòria.

 

 

• eix professional

enviar a un amic