PublireportatgeRedacció. Fotografia: Jordi Cabanas 27/06/2017


SIMA aposta per la innovació en el marc de l'automatització industrialAdaptar-se permanentment a les necessitats canviants de la indústria i oferir una atenció i un servei de qualitat. Aquestes són les dues premisses que, des de fa gairebé tres dècades, centren l’activitat de la firma osonenca Sistemes Industrials Manlleu, SIMA, dedicada a la comercialització i desenvolupament de solucions industrials i fermament compromesa amb la innovació.Com a mostra d’aquesta implicació, SIMA va organitzar, conjuntament amb la multinacional de pneumàtica SMC, la jornada Els reptes de l’automatització 4.0 que va tenir lloc el 30 de març passat a l’edifici El Sucre de Vic. La cita va servir per analitzar els desafiaments que planteja la denominada indústria 4.0, considerada com la nova revolució industrial i on les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) estan reinventant els processos de producció.Distribuïdora oficial d’empreses líders
El camp en l’expertesa de SIMA gira al voltant de sis eixos: pneumàtica, hidràulica, compressors, sistemes amb perfils d’alumini, mànegues i transmissió de potència. Per a tots ells, és distribuïdora oficial de les firmes comercials més competitives del sector, com ara la ja esmentada SMC, Ingersoll-Rand, Bonfiglioli, Bosch Rexroth, Merlett i AR.


En el camp de la pneumàtica, SIMA ofereix solucions i projectes integrals i recanvis de qualsevol element. En hidràulica, disposa d’un servei tècnic especialitzat en oleodinàmica, una de les àrees de l’enginyeria mecànica; en compressors, posa a l’abast dels clients les millors i més eficients màquines per a cada necessitat; i en perfils d’alumini, assumeix el disseny i el muntatge de tota mena d’estructures, proteccions per a maquinària, bancades, taules de treball, insonoritzacions, manipulació de policarbonats i fabricació de transportadors, sia estàndards o adaptats. En mànegues, SIMA fabrica i subministra tot tipus de mànegues especials per indústria alimentària i química. Finalment, pel que fa a la transmissió de potència, proposa solucions integrals de mecànica i electrònica del moviment, pensades per a garantir la seguretat i el rendiment òptim de màquines i transportadors.Un servei eficient i personalitzat

Fidel al propòsit de donar una atenció propera i personalitzada, SIMA té un extens equip comercial de vendes i assessorament tècnic, sempre a disposició del client per a resoldre’n els dubtes que puguin sorgir. A més, per tal d’adoptar el producte més adequat per a cada necessitat, l’empresa fa un estudi previ de cada projecte. L’activitat es duu a terme a les instal·lacions de SIMA, de 1.200 m2 repartits entre la botiga, el magatzem i el taller de muntatge i reparació. D’altra banda, el volum d’estoc permet servir el material sol·licitat amb molta rapidesa, mentre que un extens aparcament a peu de carrer brinda les màximes facilitats als clients.

Des de 1988, i gràcies a la preocupació constant per adoptar la tecnologia més avançada, SIMA ha aconseguit crear un model de negoci altament competitiu i preparat per afrontar amb èxit les demandes i els desafiaments de la indústria actual, bo i esdevenint el principal referent del sector a la Catalunya central.


Més informació a

www.simanlleu.com

enviar a un amic