PublireportatgeRedacció. 20/06/2022


L’empresa de jardineria Vicreu renova les seves instal·lacions a VicVicreu, empresa especialitzada en productes i serveis de jardineria, acaba de renovar les seves instal·lacions a Vic. En paraules de Mireia Serra Vilà, directora de Màrqueting de la companyia, aquest canvi respon al desig d’ajustar-se encara més a les demandes del client i d’impulsar la seva marca. «Després de més de vint-i-dos anys en aquest local, teníem la necessitat d’actualitzar-lo per poder oferir un espai experiencial per als nostres clients, tot i que l’objectiu principal ha estat el de potenciar la nostra marca, Vicreu, per sobre d’aquelles que distribuïm», afirma. Entre elles, hi destaquen Honda, Husqvarna, Stihl i TORO.Apostar per una jardineria intel·ligent


Aquesta renovació gira al voltant d’un concepte clau per a la companyia vigatana: el de jardineria intel·ligent. «Jardineria intel·ligent és la nostra manera de fer i de ser: anar sempre un pas endavant, oferint als nostres clients les millors solucions per tenir cura dels seus espais verds», explica Serra. Per aconseguir-ho, Vicreu centra els seus esforços en la venda de maquinària de bateria i robots tallagespa, entre altres tecnologies eficients per a la jardineria. El propòsit és facilitar al client un estalvi de recursos, temps i aigua, sense renunciar a uns resultats de la més alta qualitat per a les seves terrasses i els seus jardins. «Jardineria intel·ligent és gaudir del teu espai verd i, per tant, l’experiència de venir a comprar a Vicreu també ha de ser un plaer, ha de proporcionar la comoditat i la tranquil·litat de saber que tothom hi trobarà sempre la solució més adient per a les seves necessitats», diu Serra.

Més de setanta anys d’experiència


Vicreu és una de les companyies de jardineria més veteranes de la comarca. Nascuda el 1951, el seu fundador, Joan Santacreu, va ser l’introductor de les primeres motoserres a Catalunya. «Aquí va començar un camí, que a base de molt d’esforç i dedicació, ens ha portat a ser un dels referents d’aquest país en la venda, lloguer i reparació de maquinària forestal i de jardineria», assegura Serra.El 1999, Vicreu va fer al salt al món de les noves tecnologies aplicades al jardí, tot instal·lant el primer robot tallagespa solar. L’any següent, l’empresa es va traslladar al seu emplaçament actual: el Parc d’Activitats Econòmiques (PAE) d’Osona, a un local de 1.500 m2 ubicat al carrer del Mas de la Mora, 12F. El 2005, s’hi van incorporar 1.000 m2, dedicats exclusivament a la reparació i al manteniment de maquinària, als que cal afegir 1.500 m2 a botiga i exposició. L’ampliació va ajudar l’empresa a consolidar-se com un referent dintre del sector. Actualment, és la botiga especialitzada més gran en aquest àmbit, tant a Osona com a Catalunya.
Equip de treball


En aquesta nova etapa, la tercera generació de la família Vicreu es prepara per afrontar nous reptes i metes. Segons Serra, Vicreu continuarà «remant en la mateixa direcció: amb sentit d’equip, de responsabilitat, de coherència i de respecte». També posa l’accent «en l’aprenentatge continu i en la gestió de la innovació constant i de les ganes, així com en una actitud de millora diària».

• eix professional
Més informació al Web
vicreu.net

Compartir a linkedin
Compartir per correu electrònic
Compartir a Facebook