PublireportatgeRedacció. Fotografia: Mafesa. 16/3/2018


Mafesa 60 anysSis dècades donen per a molt. I més en metal·lúrgia, un dels sectors que més han hagut d’adaptar-se a la vertiginosa transformació dels mercats. Un cas d’èxit en aquest àmbit és el que exemplifica Mafesa, empresa catalana referent en la distribució de productes fèrrics, serveis de tall i elaboració de ferralla per a la construcció.

“Quan una companyia arriba als 60 anys amb solidesa financera, consolidada i amb bones expectatives de creixement, només se’n pot fer un balanç extremadament positiu”, explica Eduard Brunet, gerent de Mafesa, qui també en destaca la capacitat de resposta davant les necessitats canviants del client.

Tot i que l’activitat inicial de la companyia era la comercialització del ferro, Mafesa sempre ha anat incorporant diversos serveis de valor afegit, com ara el tall làser, el plasma, el granallat i el pintat. En paral·lel, hi ha hagut una reinversió continuada en la compra de maquinària, així com en l’adequació de les instal·lacions, la formació de l’equip o la implantació de nous sistemes informàtics de gestió. “La reinversió per a la millora contínua ha estat constant durant tots aquests anys”, diu Brunet.Professionalitat, agilitat i proximitat

El 60è aniversari de Mafesa coincideix amb l’inici d’una nova etapa marcada per una millora econòmica dels mercats. En paraules de Brunet, una de les claus per a superar-la ha estat la voluntat de Mafesa d’acompanyar els clients en els moments difícils, oferint-los totes les facilitats i la màxima flexibilitat a l’hora de contractar un producte o servei.

Els clients semblen compartir aquesta percepció. “Segons un estudi extern, els clients de Mafesa valoren: la professionalitat, per l’experiència i l’assessorament que els donem; l’agilitat, tant per la resposta de l’equip com per la disponibilitat d’estoc; i la proximitat geogràfica dels centres”, assegura Brunet.

Actualment, Mafesa disposa d’instal·lacions a Vic, Canovelles, Figueres, La Seu d’Urgell, Palafolls i Seva. “Hem crescut al costat dels nostres clients: la relació amb el client es basa en el convenciment que totes dues parts hi sortim guanyant amb l’aposta pel compromís i la professionalitat” afirma el gerent.La gent Mafesa: els grans protagonistes
En aquest context de canvi i de transformació contínua, la companyia continua sent fidel a una de les seves senyals d’identitat: “Som una empresa canviant, però hi ha una cosa que no volem perdre: l’ADN de la gent Mafesa”, apunta Brunet. Tot plegat es resumeix al nou vídeo corporatiu Mafesa 60 anys. La força de la #GentMafesa, disponible a YouTube.

Actualment, l’empresa està immersa en la implantació d’un nou sistema informàtic “que ens permetrà ser més eficients i competitius, ajustar-nos més bé als requeriments de qualitat dels nostres clients i optimitzar-ne la gestió”, en paraules del gerent. Altres accions que marquen el present de Mafesa són la formació continuada per incrementar els coneixements de productes, la renovació de la flota de vehicles, l’adquisició d’una nova màquina de tall en plasma i Oxitall —que permet tall a bisell, foradar amb trepant i fresar— i finalitzar el pla d’adequació de les instal·lacions.

Coincidint amb el seixantè aniversari, l’empresa ha llançat el seu nou lloc web, pensat per a agilitzar-ne la navegació i millorar l’experiència d’usuari.

Mafesa és un clar exemple que el canvi i l’esperit de millora contínua és allò que marca la diferència al mercat. Perquè a tots els sectors, el metal·lúrgic també, la innovació és clau.

 


Més informació a

www.mafesa.com

enviar a un amic