Publireportatge Redacció Cèlia Roca. 19/12/2015
Granbosc:solucions econòmiques i ecològiques per escalfar la llar

Granbosc és una empresa que produeix biomassa obtinguda de la neteja de boscos i de l’aprofitament de restes de fusta industrial. Amb aquesta matèria prima s’ofereix al client llenya, encenalls, estelles, briquetes, pèl·let i carbó per barbacoa (BBQ) que es distribueix als clients finals. Granbosc és una empresa que ofereix aquests productes amb criteris de sostenibilitat i de responsabilitat social.

Responsabilitat social i medi ambient
Granbosc és una empresa social, especialitzada en la producció, venda i distribució de biomassa. A partir de la biomassa obtinguda de la neteja de boscos i de l’aprofitament de restes de fusta industrial, l’empresa produeix i ven llenya, pèl∙let, briquetes, encenalls, estella i carbó BBQ, i ho distribueix a les cases del client final. Tota la llenya s’obté mitjançant medis propis, talant els arbres de forma sostenible, mai de forma agressiva com es fa habitualment i que en molts casos amenaça en acabar amb els boscos, la fauna, i en resum amb l’ecosistema.

A aquesta sostenibilitat li hem d’afegir que Granbosc és una empresa social, amb la conseqüent inclusió i estabilitat per als treballadors que conformen l’equip. Aquest esperit de responsabilitat social és un dels punts que l’empresa vol destacar, animant al mateix temps a d’altres organitzacions a desenvolupar també polítiques d’inclusió i de respecte amb les persones.

Nous productes per a l’any 2016

Grosc: un m3 de llenya endreçada en una estructura estable de fusta, que permet guanyar en comoditat i manipulació, ser precís en el volum i just en el preu de la llenya. El Grosc és la manera més honesta i econòmica de vendre llenya. El client sempre rep la mateixa quantitat i qualitat de llenya. S’ofereix alzina, roure i faig, per separat o barrejada per %.

Carbó BBQ per barbacoes i restaurants. Aquest carbó s’elabora a partir d’alzina, roure i eucaliptus, amb prèvia tria del carbó més uniforme i amb més consistència. S’obté un carbó d’alta qualitat, de fàcil encesa, durador i amb un bon perfum per a les carns, verdures i peixos. L’empresa subministra el producte en envàs de 3kg i de 15kg, indicat per a restaurants.

Encenalls espirals, el que vindria a ser les pastilles d’encendre per a la llar de foc, barbacoes, calderes, estufes, etc. Són encenalls fets de cera i fusta ecològica, molt eficaços, molt fàcils d’encendre, amb una durabilitat de 8/10 min., sense fum ni males olors, i pel fet de ser ecològics, gens tòxics. Vénen en capses de 32 unitats.

Encenalls de fusta: són uns llistons de fusta de 29 cm de llargada i 2/6 cm. d’ample. Reciclats d’altres productes de fusta de pi. Molt recomanables per encendre la llar de foc i barbacoes, facilita molt l’encesa ràpida. També és un producte recomanable per a calçotades i paelles, ja que aquests encenalls mantenen la flama molt viva, i sense més llenya es pot controlar tota una calçotada o paella.

Nou Servei pel 2016

Servei escura-xemeneies Granbosc s’encarrega del manteniment de llars de foc, estufes i calderes, perquè sempre hi hagi un bon tiratge, i poder prevenir accidents o bé incendis causats per l’acumulació de sutge en cases on es fan servir regularment aquests mitjans de calefacció. L’empresa recomana utilitzar aquest servei cada dos anys.

Tots aquests productes tenen com a denominador comú la qualitat per optimitzar l’escalfor de les estufes, calderes, etc. La biomassa en estat òptim rendeix més i això vol dir estalvi en el subministrament de la mateixa i estalvi de la maquinària. Per tant, Granbosc és una empresa que mira cap al futur, innovadora dins un sector tradicional, que sap combinar els valors de responsabilitat social i compromís amb el medi ambient, amb un servei de màxima qualitat, que garanteix comoditat, estalvi i sobretot confiança als seus clients. • eix professional

Més informació a

www.granbosc.cat

enviar a un amic