Publireportatge Redacció. Fotografia: Jordi Cabanas. 12/12/14

Isidre Tañà, gerent de Finques La Vall

L’assessorament basat en la realitat del mercat actual caracteritza la immobiliària Finques La Vall

Isidre Tañà

Finques La Vall, fundada l’any 2005, és una empresa totalment consolidada en el sector immobiliari amb una filosofia de treball rigorosament estricta basada principalment en la responsabilitat i la transparència, amb absoluta sinceritat i amb un tracte personalitzat cap al client. D’aquesta manera, el seu creixement ha sigut més que espectacular.

A què es dedica Finques La Vall?
A la intermediació immobiliària, oferint un ampli servei integral en la gestió corresponent.
Quin tipus d’immoble gestionen?
De tot tipus. Majoritàriament immobles pràcticament exclusius de gamma alta, amb prestigi, a mida i gust del comprador més exigent. Però amb els que estem més identificats són immobles exclusius o de gamma mitja-alta.
Quina situació geogràfica abarquen?
Pràcticament tota la comarca d’Osona, però també amb immobles situats a la Costa Brava, la Costa Daurada i Barcelona capital perquè tenim demanda de l’estranger. Hem ampliat el nostre negoci en aquestes zones perquè hem reforçat lligams amb el mercat internacional que busquen immobles a primera línia de mar i cèntrics, respectivament.
En què sou innovadors?
Posem en pràctica un conjunt de tècniques que ens permeten adequar un habitatge amb un aspecte més atractiu. L’acondicionem i el personalitzem perquè es pugui vendre més ràpidament i al millor preu. Si un immoble està molt carregat, el despersonalitzem i si està buit, el decorem, és a dir, el preparem per posar-lo en escena.
Finques La Vall gestiona arrendaments?
Sí. És bàsic poder evitar el fracàs i només hi ha una manera: intentant fer les coses bé. Per tant, la qüestió és trobar un bon llogater. Per això demanem una sèrie de requisits bàsics per estudiar la solvència dels candidats i així assegurem el pagament del lloguer. • eix professional

Més informació a www.finqueslavall.com

correu-e enviar a un amic