Publireportatge Redacció. Fotografia: Ecoviure. 30/09/13
La XV edició d'Ecoviure de Manresa potenciarà amb força la biomassa

La fira serà del 18 20 d’octubre al palau firal de la capital bagenca i inclourà les jornades tècniques i el fòrum de l’energia

La biomassa tindrà un protagonisme especial en la propera edició d’Ecoviure de Manresa, que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d’octubre al Palau Firal de la capital del Bages. L’objectiu de potenciar el sector de la biomassa va directament relacionat amb la creixent tendència d’empreses, institucions i particulars d’apostar pel consum d’aquesta font d’energia sostenible i, a la vegada més econòmica, que qualsevol derivat del petroli.
Més d’una desena de firmes relacionades amb la biomassa participaran a Ecoviure, una de les mostres firals relacionades amb la sostenibilitat amb més prestigi a l’estat. Hi haurà empreses productores o comercialitzadores de pellet, llars de foc, calderes de biomassa, així com l’Associació Catalana de Certificació Forestal. Aquest certamen, que enguany arriba a la seva quinzena edició, té l’honor d’esdevenir pioner en el consum responsable i la sostenibilitat.
Com cada any, la comissió organitzadora d’Ecoviure ha anat perfilant les jornades tècniques que, edició rere edició, tenen una gran capacitat d’atracció en posar a debat tendències agrícoles i de medi ambient. Enguany, un dels molts temes que s’analitzarà a fons és el fracking, molt d’actualitat.
Com a prèvia a la fira, el divendres 18 al matí s’ha programat novament el Fòrum de l’Energia, a la sala d’actes del Palau Firal, que abordarà allò relacionat amb la rehabilitació i l’eficiència, i la inauguració oficial serà a les 6 de la tarda. • eix professional


Més informació a, www.ecoviure.cat
Tels. 670 228 502 / 670 228 499