Publireportatge Redacció: Adriana Delgado. Fotografia: Jordi Cabanas 10/02/09
Dos Cat Net La Plana

Dos Cat Net La Plana SL ha creat unes màquines capaces de netejar, esterilitzar i eliminar olors d’indústries i altres estances amb ozó actiu, gràcies a la capacitat desinfectant de què disposa aquest agent oxidant. L’empresa, amb seu a Vic, ofereix aquest servei a empreses vinculades a diversos àmbits.

Inicialment, Dos Cat Net La Plana SL va començar el servei d’ozonització centrant-se en el sector de les indústries càrnies, ja que parteix d’una primera empresa amb una llarga experiència en l’àmbit alimentari. La companyia s’està expandint gràcies a la innovació i qualitat del servei respectuós amb el medi ambient.

L’ozó permet fer tractaments d’eliminació de tot tipus d’olors amb un generador que descompon o canvia l’estructura molecular de les olors. El servei també fa possible la higienització-esterilització, en un camp il·limitat, amb un generador d’ozó que actua com a potent agent oxidant. En cap cas s’utilitza cap producte addicional. Dos Cat Net La Plana SL es dirigeix a l’espai en què és necessari el servei i s’encarrega de portar-lo a terme.

La multiaplicabilitat del servei basat en l’ozó fa que Dos Cat Net La Plana SL treballi en nombrosos sectors. La neteja amb ozó es pot utilitzar en espais amb conductes d’aire condicionat, companyies d’assegurances, indústries alimentàries, vestuaris i centres esportius, taxis, concessionaris d’automòbils, peixateries, tèxtils, càmpings, clíniques veterinàries, hospitals, ambulàncies, geriàtrics, granges, llars d’infants, hotels, sales de festes, vaixells, locutoris, provadors de centres comercials, avions, entre altres. El servei també s’utilitza per a l’eliminació del pugó del pernil i de l’ametlla, per a l’esterilització de llits, l’higienització de contenidors i l’eliminació de tot tipus d’olors.

L’ozonització evita la contaminació industrial química, ja que aquesta maquinària no utilitza ni sabons ni desinfectants de cap tipus. Tampoc hi ha contacte directe amb el producte, de manera que en tot moment s’assegura el benestar de les persones i el respecte pel medi ambient.

Estudis d’Applus+

Dos Cat Net La Plana SL va començar fa dos anys a investigar l’ozó, però es va trobar amb un buit legal a l’hora d’estudiar i aplicar aquest agent. Per aquest motiu l’empresa va posar a disposició d’Applus+, amb la supervisió de la Generalitat, la maquinària creada, amb la qual es van realitzar proves i informes sobre els resultats de l’ozonificació amb resultats positius. A més, els informes d’Applus+ afegeixen un punt més de transparència i seriositat al servei i aporten confiança al client. • eix professional

 

+ info
Dos Cat Net La Plana EMS-JS formem.net Fredpicking Taller Roura SUD Energies Renovables Recoin Osona procamsl.com Pideca