Publireportatge Redacció:Eix professional. Fotografia: Doiser 15/12/11
BCN Conslultors

El portal web, creat tres anys enrere, aplega uns 22.000 usuaris

La firma catalana Doiser, fundada el 2008 per un grup d'empresaris, posa a l'abast d'autònoms i empreses el concepte de compra col·lectiva, consistent a oferir productes i serveis professionals a preus que estan molt sota del seu valor al mercat, gràcies al gran volum de negoci que gestiona el seu web. En aquest cas, DESCOMPTES DE FINS AL 75%, aplicables sempre a les millors marques. Actualment, el site compta amb uns 22.000 usuaris pertanyents a més de 10.000 organitzacions.

 

Doiser és la primera comunitat de compres professionals creada per a promoure l'estalvi de les pimes i reduir-ne la despesa general. El tret més definitori rau en l'aplicació del reeixit concepte de compra col·lectiva a l'àmbit empresarial; de fet, el grup d'inscrits al portal —format per 22.000 membres i més de 10.000 companyies— assoleix un volum de compra que permet a Doiser negociar grans descomptes amb proveïdors de referència, rebaixes que els usuaris no podrien aconseguir a títol individual.

Segons Ignasi Comelles, director comercial de Doiser, aquesta idea de negoci va sorgir arran de detectar que, malgrat el creixement constant que enregistraven els canals de compres col·lectives per a particulars, no hi havia cap servei semblant per a autònoms i empreses. Així, Doiser s'adreça a qualsevol persona que, de manera habitual o puntual, necessiti adquirir productes o serveis relacionats amb la seva activitat professional. El catàleg, que ofereix una rebaixa d'entre el 20% i el 75% sobre el preu de mercat, engloba àmbits tan diversos com ara viatges, material d'oficina, missatgeria, gestoria i serveis administratius, assegurances, productes d'estalvi fiscal, serveis de neteja, regals corporatius, lloguer de vehicles, organització d'esdeveniments o serveis gràfics, entre d'altres. Seguint les pautes del Web 2.0, són els mateixos usuaris de la plataforma els que garanteixen la qualitat dels serveis operats per cada proveïdor, mitjançant un sistema de valoració en línia que permet puntuar-los.

L'èxit de la iniciativa i el ràpid creixement del portal a l'Estat espanyol han fet que Doiser hagi subscrit acords amb partners capdavanters, entre els que destaquen companyies com Ofiservice, Halcón Viajes, Seguros Catalana Occidente, Europcar, Securitas Direct, Unipresalud o Sodexo. Tots ells faciliten als usuaris condicions exclusives i importants bonificacions sobre les seves tarifes estàndard.

Un funcionament fàcil i àgil

El procediment per a adquirir els productes i serveis disponibles és senzill: només cal que els usuaris entrin en contacte amb les empreses proveïdores mitjançant el web de Doiser, des d'on poden demanar un pressupost sense compromís o fer les compres que necessitin. Aquesta acció no només comporta una rebaixa substancial en el preu per al consumidor, sinó que els proveïdors també se'n beneficien (n'augmenten vendes, en arribar a un públic molt més extens).

La plataforma, disponible únicament mitjançant una invitació, permet estalviar temps i diners als seus usuaris, ja que els evita haver de cercar i negociar amb proveïdors que no aporten un valor afegit a la seva activitat empresarial.

El web també destaca per un accés als continguts molt intuïtiu, atès que s'organitza al voltant de sis grans blocs: oficina, serveis administratius, imatge, viatges, regals i estalvi fiscal. A més, com a resultat de la seva bona acollida, la plataforma ha llançat recentment una actualització del portal, ampliant-ne tant les línies de servei com la cobertura geogràfica. Amb aquesta millora l'empresa preveu triplicar la seva xifra de negoci durant el 2012, en paraules de Daniel Otero, director general de Doiser.• eix professional

 

BCN Conslultors

doiser