Publireportatge Redacció: Cèlia Roca. 04/06/10
Metall-Nord

D-fora és una empresa de nova creació que neix amb el propòsit d’acostar l’exteriorisme al gran públic, mitjançant un servei àgil, accessible i totalment personalitzat, que es duu a terme de manera presencial i online. En tots els casos, els projectes proposats busquen extreure el màxim rendiment de l’espai disponible, sense perdre de vista la seva funció lúdica i d’esbarjo.

Radicada a Roda de Ter (Osona), D-fora està impulsada per professionals de l’enginyeria i el paisatgisme que compten amb una dilatada experiència en els àmbits de la jardineria privada, el desenvolupament de productes i la gestió de projectes en el món del mobiliari.

El seu ventall de serveis s’adreça fonamentalment a particulars que resideixen en habitatges unifamiliars amb espais exteriors, com ara jardins o terrasses. Al seu torn, també ofereix solucions a les empreses de la construcció, la jardineria i el sector turístic, dedicades a la restauració o l’hostaleria i que disposen de terrasses, parcel·les enjardinades i zones a l’aire lliure destinades als seus clients. Actualment, D-fora tre-balla a tot el territori català.

En funció del tipus de projecte sol·licitat, D-fora brinda tres serveis d’exteriorisme, dividits ens serveis presencials (D-plus) i serveis online (D-idea i D-project), concebuts per a donar resposta a totes les necessitats.

Atenció personalitzada presencial i online

La modalitat d’atenció presencial, D-plus, inclou un estudi previ sobre el terreny, la presentació al client d’un primer esbós i, per últim, l’elaboració del projecte amb les especificacions corresponents en un període màxim de 20 dies. El resultat final d’aquesta intervenció és un disseny totalment exclusiu i implementat in situ, que optimitza l’aprofitament de l’espai, considerant factors com ara la vegetació, el mobiliari o la il·luminació.

Per a aquells casos en els que no es requereix una intervenció presencial, D-fora disposa de dues vies d’atenció personalitzada a través d’Internet: D-idea i D-project. La primera, especialment indicada per als habitatges particulars, proporciona suggeriments d’intervenció i un esbós basats en les dades facilitades online pel client. D-idea destaca per ser àgil, ràpid i econòmic. D’altra banda, D-project es basa en un projecte de disseny totalment detallat, que incorpora una memòria tècnica i uns plànols en 2D i 3D. Aquests serveis tenen un termini de lliurament d’entre 10 i 15 dies, en funció del servei escollit.

d-fora

En qualsevol cas, totes les intervencions busquen proporcionar els màxims avantatges mitjançant els seus dissenys i propostes: “En el cas de les empreses, adaptem els seus espais per a atreure els seus clients, tot oferint-los un lloc per a menjar, descansar i relaxar-se, donant-los així un tret diferencial respecte a la competència”, explica un dels responsables. Quant als particulars, “l’espai s’adapta per oferir un lloc d’oci adreçat al descans i la relaxació, fent que el client se senti bé i pugui gaudir l’exterior com un element més de la casa”, puntualitza. Al seu lloc web (www.d-fora.com) s’han habilitat eines fàcils i senzilles per a poder sol·licitar i obtenir els serveis esmentats.

De la mateixa manera, D-fora busca diferenciar-se dels seus competidors apostant per l’agilitat, bo i donant les màximes facilitats als seus clients i uns preus competitius. “En definitiva, la nostra prioritat és oferir projectes d’exteriorisme i paisatgisme a l’abast de tothom”, recorda un dels seus artífexs. • eix professional

Més informació a:

+ info
d-fora disseny d'exteriors per a particulars i empreses