Publireportatge Redacció:Eix professional. Fotografia: Jordi Cabanas 1/07/11
CEES

Situat a l'edifici del Seminari de Vic, el CEES ofereix graus mitjos i superiors de diverses disciplines i enfocades a les noves necessitats del mercat laboral.

El centre de formació professional CEES de Vic ofereix ensenyament mitjà i superior, formant alhora la part humana, acadèmica i professional de l'alumnat. Aquesta visió global completa la part més especialitzada de la formació, encarada a preparar als futurs professionals per a les noves necessitats del mercat laboral.

Ubicat en el complex educatiu d'El Seminari -unint una tradició docent centenària i una clara vocació per la innovació i la modernitat-, el CEES va iniciar la seva trajectòria l'any 2010 i de cara al proper curs vol fer un salt endavant, sumant altres estudis formatius als graus mitjà i superior d'activitats físiques i esportives inicials. Pere Puig, fundador i gerent del centre, explica que tot i que el CEES s'ha donat a conèixer en l'àmbit de la formació esportiva, "la nostra aspiració és convertir-lo en un centre multidisciplinar".

L'aposta del CEES passa per oferir diverses famílies professionals de valor afegit, centrades en estudis orientats als serveis a les persones, com per exemple: Secretariat, Turisme, Integració Social i Educació Infantil (consulta l'oferta a final de pàg.). La formació reglada del CEES està dirigida, majoritàriament, a alumnes d'entre 16 i 30 anys, depenent de si estudien grau mitjà – hi accedeixen des de l'ESO- o grau superior –hi accedeixen amb el títol de batxillerat, després de superar la prova d'accés o des del mercat laboral i/o volen homologar l'experiència laboral amb la titulació.

Pel que fa a la seva procedència, un 40% prové d'Osona i el 60% restant es reparteix per la resta del territori català: Igualada, Girona, Barcelona, Manresa, Granollers, Olot, Mallorca,.... Els serveis complementaris que ofereix El Seminari completen la capacitat d'atracció del CEES: residència d'estudiants, menjador, aparcament, biblioteca, etc.

Dos dels valors diferencials del centre són els grups reduïts, fet que facilita una major qualitat de l'ensenyament i una relació directa entre el professorat i alumnes i/o els seus pares, i l'aposta per l'anglès, assignatura obligatòria a tots els cicles formatius i que s'ensenya de forma funcional, orientada a la pràctica professional.

El CEES està en procés de matriculació des de l'1 de juliol i donarà el tret de sortida a les classes al setembre. .• eix professional

CEES