Publireportatge Redacció. Adriana Delgado. Fotografia: Jordi Cabanas. 8/10/14
Impremta Mater

Bou Subministraments Tècnics Integrals, empresa osonenca especialitzada en la comercialització de components industrials, consolida la seva aposta per estar al costat dels seus clients i fidelitzar-los oferint de primera mà respostes i solucions a les demandes del mercat amb l’obertura d’un nou centre a Ripoll.

Nova delegació en el 25è aniversari
Bou, especialista en productes de pneumàtica, hidràulica, estanquitat i transmissió, ha celebrat el 25è aniversari de la seva creació amb l’obertura d’una delegació a Ripoll, després d’haver adquirit l’empresa HPT (Hidro-Pneumàtica del Ter). Bou compleix així l’estratègia de ser propers als clients i tenir-hi un tracte directe. La nova seu a la capital del Ripollès permet organitzar un servei personalitzat i de qualitat a les empreses de la comarca i comarques veïnes, incrementant l’activitat en aquest territori, on Bou ja hi estava present mitjançant agents comercials.

Després de l’obertura d’una altra delegació a Blanes, Bou segueix evolucionant, consolidant la seva presència al mercat gironí, amb una estructura humana més propera als seus clients, de tots els sectors industrials, impulsant la qualitat i la proximitat. Pel que fa a les instal·lacions de Ripoll, estan ubicades al polígon industrial Mas d’en Bosc, al carrer Santiago Rusiñol, 3. Des d’allà, Bou ofereix serveis de pneumàtica, hidràulica, estanquitat, rodaments i transmissió, i productes de les millors marques, amb un tracte professional i un excel·lent servei logístic.

Una empresa en evolució contínua
Bou, plenament consolidada, no ha deixat d’evolucionar i expandir-se al llarg del temps. La seva principal seu, a Vic, amb 1.400 metres quadrats, la unitat mòbil de reparacions, la fabricació d’estanquitat a mida, el tractament professional personalitzat i tots els productes referenciats de les marques més punteres permeten oferir el millor servei en tots els àmbits industrials, dels quals subministren des de components independents fins a sistemes complerts, alhora que assessoren i formen els seus tècnics. A Bou compten amb un equip tècnic capacitat per dissenyar instal·lacions completes, resoldre problemes complexos i gestionar la legalització de màquines i instal·lacions, garantint la satisfacció dels clients i la millora contínua. • eix professional

Més informació a www.bousti.com