Publireportatge Redacció:Eix professional. Fotografia: BCN Consultors 15/12/11
BCN Conslultors

La firma destaca pel seu compromís professional i la seva aposta per la innovació i la qualitat.

BCN Consultors ofereix assessorament a empreses en les àrees fiscal, laboral, jurídica, financera i de protecció de dades. Entre els seus serveis destaquen la planificació fiscal, les operacions vinculades, la successió i protocol familiar, l'auditoria laboral, Due Diligence, la contractació mercantil, les reestructuracions empresarials, les valoracions d'empreses, coaching i formacions a mida i la protecció de dades.

La firma, coneixedora de les necessitats de les empreses i els seus directius, ofereix un assessorament personalitzat i d'alt valor afegit, planificant al mateix temps les seves obligacions i implementant les solucions que millor s'adapten en cada cas de forma integral. Les empreses amb les quals treballa BCN Consultors són majoritàriament pimes (el 85%) i grans empreses.

Pel que fa al seu equip professional, el 90% són titulats de grau superior (economistes, advocats i graduats socials), moguts pels valors de l'honestedat, l'ètica professional i personal i un gran esperit de treball. Això, juntament amb un gran compromís professional, l'aposta per la innovació i la qualitat, i l'experiència acumulada, constitueixen els pilars diferenciadors de BCN Consultors respecte a les altres firmes.

La filosofia de l'empresa és la de créixer juntament amb els seus clients acompanyant-los al llarg de la seva activitat allà on els seus serveis puguin aportar valor afegit, per la qual cosa han obert unes oficines a Vic. Una altra característica del despatx és la innovació i l'ús de les noves tecnologies. En aquest sentit, el 2011 ha incorporat un sistema de videoconferència que els permet enfortir les relacions amb el seus clients fora de l'àmbit local i nacional. A més, amb la nova oficina virtual, els clients poden estar en contacte amb el despatx les 24 hores del dia.

Una mica d'història i plans de futur

L'actual gerent, Marc Domínguez, i el seu pare van decidir emprendre un negoci en el sector dels despatxos professionals a finals del 2004, comprant un despatx amb la màxima trajectòria possible. Així, van posar en marxa un pla estratègic a cinc anys que els ha portat, durant aquesta etapa, a integrar fins a sis despatxos multidisciplinars amb més de 20 anys d'experiència, obtenir el certificat de qualitat ISO 9001 per AENOR, potenciar la qualitat i la metodologia en la prestació dels serveis, i comptar en l'actualitat amb un equip de gran vàlua professional i humana, i les millors eines tecnològiques del mercat.

BCN Consultors encara el futur amb els objectius de seguir posicionant-se com una alternativa seriosa i de garantia a les grans firmes, consolidar les oficines de Vic i seguir essent una firma 100% emprenedora i innovadora en la prestació dels seus serveis.• eix professional

 

Per a més informació:

BCN Conslultors

BCN Conslutors mail BCN Conslutors