Publireportatge Redacció. Adriana Delgado. Fotografia: Jordi Cabanas. 12/12/14
barnalabor

L’empresa, que abarca la província de Barcelona, gestiona tot el procés de recerca, selecció i contractació de personal

Barna Labor és una empresa líder en els serveis de treball temporal de la província de Barcelona que va ser creada el 1996 per un grup d’emprenedors catalans amb experiència en el sector dels recursos humans. Ofereix un servei integral de recerca, selecció i contractació de treballadors en tots els sectors industrials i de serveis, contribuint a dinamitzar l’economia de la província de Barcelona, flexibilitzant el seu mercat laboral i millorant la capacitat de les seves empreses per competir en un món global des de la proximitat. 

Contactar persones que busquen feina i empreses que busquen treballadors

Barna Labor disposa d’un equip jove i dinàmic de professionals i una base de dades de més de 1.000 contactes a les comarques del Baix Llobregat, l’Anoia i el Barcelonès. L’empresa, establint un contacte proper i directe amb persones que busquen feina i empreses que busquen treballadors, disposa de recursos i experts que, d’una banda, orienten i ajuden en el desenvolupament laboral dels treballadors a canvi de compromís professional i humà. Els candidats poden registrar currículums i fitxes d’alta a la pàgina web i els especialistes en selecció de l’empresa s’encarreguen de trobar les ofertes que més s’ajusten als seus perfils. Al web, hi estan penjades les ofertes de treball disponibles i les persones interessades s’hi poden subscriure.
Pel que fa a les empreses que cerquen treballadors, Barna Labor s’encarrega de forma específica de cobrir les seves necessitats captant i seleccionant el candidat més adequat per a cada lloc de treball. Barna Labor només treballa amb empreses sòlides i que garanteixen els estàndards de qualitat.
Barna Labor, en definitiva, mitjançant un tracte personalitzat i professional amb els seus clients, aporta valor afegit a tot el procés de recerca, selecció i contractació de personal.• eix professional

Més informació a www.barnalabor.es

correu-e enviar a un amic