Publireportatge

Redacció:Adriana Delgado. Fotografia: Balmu 11/04/11
La Casica de l'Obrador

Balmu Muntatges Agroindustrials SL és una empresa especialitzada en la fabricació de maquinària per a la indústria agroalimentària, i està instal·lada al polígon industrial La Noguera, de Térmens (Lleida).

Una mica d'història
La companyia va ser formada el 2004 a la població de Térmens per dos socis que ja provenien del sector agroindustrial i que sumaven més de quinze anys d'experiència.

Inicialment, Balmu es va dedicar a prestar serveis a altres empreses i a instal·lar muntatges agroindustrials, però les creixents peticions de la clientela van fer que apostés per un nou enfocament i es desenvolupés amb èxit com a fabricant de maquinària pròpia.

Fabricació de maquinària agroindustrial
A més d'assessorar, Balmu projecta, dissenya, fabrica i munta tota classe de maquinària de transport i elevació de matèries primeres destinades a l'alimentació humana i animal: transportadors de cadenes, de paletes i caldereria en general.

Balmu ha sabut adaptar-se a les necessitats empresarials i ha introduït els seus productes i serveis en nous sectors. Per exemple, també produeix maquinària per a fàbriques de farines panificables, pinsos compostos i biomassa.
Balmu Muntatges Agroindustrials SL treballa a tot l'Estat espanyol. Té instal·lacions amb maquinària d'última generació i les millors eines de disseny, com ara l'AutoCAD i el Solid, programes de disseny assistit per ordinador per a dibuix en dues i tres dimensions.• eix professional

Balmu

 


Per a més informació:

Balmu
Montajes Agroindustriales
Polígono Industrial la Noguera
25670 Térmens
Tel. 973 18 06 80
A/e balmu@balmu.com
www.balmu.com