Publireportatge Redacció: Adriana Delgado. Fotografia: Jordi Cabanas 01/12/09
Pideca

L’empresa de planxisteria industrial PIDECA ha portat a terme una ampliació en el seu parc de maquinària amb l’objectiu d’augmentar la seva competitivitat, la qualitat dels productes i el servei als clients. Es tracta d’una aposta decidida de la companyia, que aconsegueix valor afegit per afrontar amb garanties la superació de l’actual moment econòmic. La potent inversió feta és una mostra més de l‘esperit d’innovació de PIDECA.

PIDECA ha adquirit tres màquines. Es tracta d’una màquina de tall amb làser TRUMPF 5030, més moderna i amb majors prestacions i qualitat que l’anterior. PIDECA també ha incorporat una màquina polidora Weber TT1100 per millorar els acabats del tall de làser, per donar resposta a una més alta exigència amb la qualitat de les peces. Per últim, la tercera adquisició ha estat una premsa hidràulica HIDROGARNE de 400 tones, una màquina polivalent que fins ara l’empresa no havia tingut i que li permetrà obrir nous ventalls de negoci.

PIDECA, ubicada a Torelló, té una àmplia i consolidada experiència en el sector de la deformació metàl·lica i la caldereria. Les peces que fabrica la companyia, en grans o petites sèries, estan adreçades a tot tipus de sectors. PIDECA compta amb grans professionals, unes instal·lacions de més de 2500 m2 i un versàtil i modern conjunt de maquinària, que ha anat augmentat al llarg de la seva dilatada trajectòria en el sector de la planxisteria industrial..• eix professional

Maquinària de pideca

+ info
Pideca