Publireportatge Redacció: Cèlia Roca 15/07/08
Pideca. eix professional

Pideca. eix professional

L’empresa de Torelló PIDECA S.A. enguany està d’enhorabona, ja que celebra el seu 20è aniversari. La companyia, que es dedica a la planxisteria industrial, la deformació metàl·lica i la caldereria, demostra amb aquesta commemoració la seva llarga experiència en el sector.


PIDECA va fer el passat 14 de juny una jornada de portes obertes per a familiars i amics i un dinar de celebració dels 20 anys d’història. La trobada va ser tot un èxit, amb l’assistència d’unes 75 persones que van voler acompanyar els directius i els treballadors de l’empresa en aquesta data especial.


PIDECA també ha realitzat enguany una ampliació de 150 metres quadrats de la superfície destinada a la producció, que supera de llarg els 2.500 metres quadrats. Aquest creixement ha fet possible que l’empresa incorporés nova maquinària al seu divers i modern llistat. Concretament, un tercer robot de soldadura ABB, una punxonadora EUROMAC d’alta capacitat i un cilindre de dos metres que permet construir qualsevol tipus de perfil.
El modern conjunt de maquinària i la gran capacitat dels professionals garanteixen l’èxit de la fabricació en grans o petites sèries, o fins i tot peces úniques per a tot tipus de sectors.


L’increment d’espai i maquinària és una millora més de les nombroses que ha anat fent PIDECA al llarg de la seva història, amb l’objectiu de millorar el servei als seus clients i la qualitat de la seva producció. • eix professional

Pideca. eix professional  
Pideca. eix professional