La publicació

L’Eix Professional

és un mitjà de comunicació de difusió gratuïta i de periodicitat trimestral adreçat a les empreses, als autònoms i a les administracions públiques. S’editen 2.000 exemplars en suport paper que es distribueixen a diferents punts estratègics de les comarques d’Osona, el Ripollès i la Garrotxa. Des de fa uns anys una part important de la distribució, actualment 4.800 adreces, s’envia també en format digital. La tarifa contempla la possibilitat d’incloure, conjuntament amb el format publicitari dins la revista, bàner dins de la nostra pàgina web (veure www.eixprofessional.com). Tant els publireportatges, els especials com l’es entrevistes es poden compartir fàcilment a través de correu electrònic, Linkedin i Facebook. L’objectiu és arribar directament al teixit empresarial d’una forma més àgil, còmoda i ràpida, buscant una difusió més directa i eficaç de la publicitat a través de la xarxa i físicament en punts estratègics a totes les comarques, principalment les que travessa l’Eix Transversal, de Girona a Lleida.

L’Eix Professional

va sorgir fa més de 18 anys, tot aprofitant l’obertura de la via de comunicació de l’Eix Transversal, inaugurada el 1997. A conseqüència d’aquesta infraestructura va aparèixer un potencial d’oportunitats econòmiques, socials i culturals per a les comarques interiors i la possibilitat d’aprofitar els recursos del territori per a dinamitzar i estimular el creixement econòmic de les empreses dels diferents sectors ubicades a la zona, donant a conèixer la seva activitat, captar nous clients i fer negoci entre elles.

El seu contingut està estructurat pels següents sectors professionals: indústria, agroalimentària-ramaderia, promoció econòmica, medi ambient, gastronomia-turisme, formació-RRHH i serveis. Així com l’entrevista, els especials/monogràfics, notícies i articles relacionats amb el món empresarial.Alta a la llista de correu